0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Joey is nu Hoogvlieger

14 augustus 2018

Op 5 augustus 2018 heb ik iets onwijs leuks gedaan. Ik had het nog nooit eerder gedaan. Vliegen!! Daarom vond ik het wel een beetje spannend maar door de goede uitleg en voorbereiding van piloot Paul werd ik helemaal gerust gesteld en had ik er heel veel zin in. Gelukkig was mijn vader ook mee.

Na de uitleg mocht ik zelf een route bepalen. Best lastig als je alle kanten op kunt gaan. Ik wilde toch graag over mijn huizen vliegen. Ik woon in twee huizen namelijk en we zijn over allebei de huizen gevlogen. We zijn ook over Walibi en het Dolfinarium gevlogen. Dat was wel héél leuk om te zien. De achtbanen leken heel klein vanuit de lucht en de dolfijnen waren waren mini klein maar wel mooi.

Ik kon het vliegtuig heel stabiel houden maar soms ging het even niet zo goed maar gelukkig zat er een ervaren piloot naast me.

Ik heb geleerd dat een vliegtuig besturen niet heel moeilijk is en dat het ontzettend leuk is om te doen. Het moeilijkste vond ik om een beetje te dalen met het vliegtuig. Ik probeerde het vliegtuig namelijk goed te houden maar dat is nog best lastig.

Ontzettend bedankt! Een dag om nooit meer te vergeten!!