0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Sybrand is nu Hoogvlieger vanaf Lelystad

02 oktober 2018

En dan is het eindelijk 13:30 uur en konden we vertrekken naar vliegveld Lelystad. We werden ontvangen door Paul van Hattum.
Eerst kreeg ik -Sybrand- een mooi Hoogvliegers T-shirt en daarna gingen we foto's van het vliegtuig bekijken en mocht ik zeggen waar ik heen wil vliegen! Hierna gingen we het vliegtuig inspecteren of alles goed is. Na een grondige check konden we gaan instappen en reden we naar het tankstation. Even tanken en dan in de rij voor de startbaan. Het was héél druk, er stonden namelijk vier vliegtuigen vóór ons in de rij.

Eindelijk gingen we dan de lucht in. Eerst best spannend maar al snel heel erg cool. Zelf sturen vond ik een beetje eng, ik maakte liever foto's . Na een poosje wilde ik eigenlijk graag toch even sturen maar dat durfde ik niet te vragen. Toen we bijna terug waren, durfde ik het tóch te vragen en mocht ik nog even sturen. We hebben veel mooie dingen gezien! Maar mijn huis vanuit de lucht was wel enorm leuk! Na een uurtje vliegen kwamen we weer aan op het vliegveld en nog steeds was het druk! Om te landen moesten we ook even wachten.

Na de landing nog snel een foto bij het vliegtuig. En daarna kreeg ik een heus Hoogvliegersdiploma! Ik heb het onwijs leuk gehad, heel erg bedankt Paul van Hattum en Stichting Hoogvliegers! Mijn volgende grote wens is een vlucht in een helikopter....!