0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

49 Hoogvliegers erbij bij KLM vlucht

21 november 2018

Zaterdag 17 november was het weer zover, de jaarlijkse KLM vlucht van Stichting Hoogvliegers ging de lucht in.

Al ruim van tevoren verzamelde alle toekomstige Hoogvliegertjes zich met hun familie op Schiphol Rijk waar iedereen gebruik kon maken van de parkeergarage van ATPI.

Vanaf daar reed de enige echte Hoogvliegersbus op en neer naar Schiphol om iedereen naar de incheckbalie te brengen. Meegaan met die mooie bus was voor sommigen al een feest op zich. Op weg naar Schiphol waren de grote vliegtuigen al goed te zien.
Op Schiphol konden alle bijna-Hoogvliegertjes nog even rondlopen voordat het echte inchecken kon beginnen. Voor de incheckbalie kregen de Hoogvliegertjes allemaal het originele Hoogvliegerstasje met het Hoogvliegers t-shirt. En toen kon het inchecken dan echt beginnen. Bij sommige balies kregen de stewardessen zelfs hulp van de Hoogvliegertjes zelf bij het inchecken.


Ondertussen werden er al veel foto’s gemaakt met radio 538 DJ Coen Swijnenberg die ook meevloog. En natuurlijk met Bluey, de mascotte van KLM. Die kon er maar geen genoeg van krijgen en ging zelfs mee naar de gate.


Nadat iedereen was ingecheckt vertrokken we naar de gate. Op naar het vliegtuig!  Daar ging het dan echt gebeuren, instappen en….vliegen!!

En wat was het mooi helder weer. Vanuit het vliegtuig kon iedereen alles goed bekijken. Zo was de Efteling heel goed te zien (en mensen vanuit de Pagode schreven op Twitter dat ze ons ook hadden zien vliegen). Vervolgens verder via Zeeland en Rotterdam.
Ondertussen kregen alle passagiers nog wat te drinken en te eten. En hun eigen KLM vliegtuig model om thuis op hun kamer nog eens aan deze bijzondere vlucht terug te denken.

Na een klein uurtjes was het helaas weer tijd om terug te gaan naar Schiphol. Na de landing wachtte er nog éën verrassing: iedereen die dat wilde mocht nog even in de cockpit kijken.
En toen was deze bijzondere dag dan echt voorbij.
Met dank aan KLM maar ook de luchthaven Schiphol, Axxicom, ATPI en iedereen die deze vlucht heeft mogelijk gemaakt. Er zijn weer een heleboel nieuwe Hoogvliegertjes bij.

Klik hier voor alle foto's. 

Klik hier voor de video.