0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Kratjes online doneren voor Stichting Hoogvliegers

24 januari 2019

Truckstar Festival is voor ons als vrienden groep het jaarlijkse uitje waar wij elk jaar weer naar toe leven. Wat begon als een groep collega’s, toen allemaal werkzaam bij Sipma Transport uit Rolde, is inmiddels veranderd naar een vrienden groep voor het leven. In de loop der jaren zijn een aantal van ons van baan veranderd, maar iedereen is nog steeds werkzaam in de transport op wat voor manier dan ook. Je kunt wel zeggen dat het Truckstar Festival onze jaarlijkse reünie is geworden.

Doneer nu online via www.kratjedoneren.nl.

Wat onze groep zo gezellig maakt dat je erbij wilt blijven, is dat wij rekening houden met jong en oud, wij vinden het belangrijk dat onze partners, maar vooral ook onze kinderen het net zo leuk vinden, en blijven vinden, om mee te gaan. Veel lol maken staat bij ons hoog in het vaandel en dat laten wij dan ook graag zien aan de mensen die langskomen, op wat voor manier dan ook. Je kunt van te voren natuurlijk van alles gaan bedenken om dat voor elkaar te krijgen, maar vaak zijn de spontane dingen het mooist.

Zo is dit jaar de krattenpolka ook ontstaan op de zondagmiddag. Bij het zien van al die lege kratten voor onze tent en het filmpje van de jongens uit de Nijmeegse vierdaagse is het idee geboren om het ook te gaan doen, maar dan wel groter. Alle kratten werden uitgestald op de baan en toen onze DJ het nummer had gestart werd er heel spontaan gereageerd door de buren links, rechts en tegenover ons op de baan. Meerdere mensen kwamen langs en er werd volop gefilmd en gedanst, wat een feestje!

Doneer nu online via www.kratjedoneren.nl.