0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Hoogvliegers Twan en Kay vlogen mee vanaf Teuge

06 maart 2019

Wat hebben wij op 24 februari 2019 een mooie dag gehad. Het begon met mooi weer en het zonnetje was er lekker bij. De kinderen hadden er zin, de oudste vond het wel spannend om zo hoog te gaan. Maar hij is tóch gegaan. Bij Teuge aangekomen, was de piloot Dick Toes al bezig om het vliegtuig klaar te zetten. Wat een aardige man is dat. Na onszelf te hebben voorgesteld, ging Kay samen met papa mee. De piloot legde uit hoe alles in zijn werk ging en werkte een lijst af met wat allemaal gedaan moest worden.

Eenmaal in de lucht, nog een stukje sturen en boven ons eigen huis vliegen. Na een half uur kwamen ze weer terug. Ze werkten opnieuw de lijst af met de laatste punten. Toen mocht Twan met mama in de lucht. Hij heeft zijn eigen stukje geschreven:

Op zondag ging ik naar Teuge samen met papa, mama, Kay en de opa's en oma's. Ik kreeg een pakketje met een T-shirt en een pet. De piloot vloog eerst met Kay samen met papa. Ik zat buiten bij het restaurant. Ik keek naar het vliegtuig met Kay en papa. Toen papa en Kay uit het vliegtuig stapten liepen ze naar het hek. Nu gingen mama en ik vliegen. Ik zat voorin bij de piloot. We moesten even wachten en toen gaf de piloot gas. Toen gingen we de lucht in. Wat mooi dat ik zelf een stukje mocht sturen. Ik vond het mooi om naar de grond te kijken. Ik zag mijn huis en papa's auto en de Plus. Mama zag de brug en de IJssel. Ik vond het heel mooi. Toen we allemaal klaar waren, ging de piloot zijn vliegtuig weer in de stalling zetten en kregen wij ons diploma.

Wat een super mooie dag en een geweldige ervaring.

Bedankt Stichting Hoogvliegers!