0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Vanaf Lelystad is Tim nu Hoogvlieger

07 april 2019

Zaterdag 7 april was het zover! Tim ging vliegen vanaf Lelystad. Om 10:00 uur 's ochtends was de vlucht gepland, maar om 8:00 uur belde piloot Paul om te zeggen dat het uitgesteld werd vanwege het slechte zicht. Om 15:30 uur was het dan tóch zover. Nadat Tim zijn "Hoogvliegers" T-shirt en pet had gekregen, gingen ze het vliegtuig inspecteren. Alles was oke! Op naar de benzinepomp om wat brandstof bij te tanken. Nadat dit klaar was, taxiden we naar de kop van baan 05 voor de start.

Daar gingen we! Eenmaal op hoogte, hadden we een mooi uitzicht en mocht Tim de besturing overnemen. Dit ging helemaal super. Een geboren piloot! We zetten koers naar Urk, daarna Emmeloord om vervolgens richting het Isala ziekenhuis in Zwolle te gaan. Daar lag namelijk de grote zus van Tim te bevallen van een tweeling!! Na een rondje Isala door naar Wezep om daar het huis van Tim te spotten. Ook dit was gelukt! Doordat het zo'n indrukwekkende dag was, had Tim hoofdpijn gekregen en viel hij in slaap. Piloot Paul besloot daarom om maar terug te vliegen naar vliegveld Lelystad.

Na een vlucht van een uur, landden we weer veilig op het vliegveld en was er de debriefing, waarbij Tim zijn vliegbrevet in ontvangst mocht nemen!

Namens Tim,
Bedankt Stichting Hoogvliegers en in het bijzonder piloot Paul.