0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nigel is nu Hoogvlieger vanaf Maastricht

19 mei 2019

Hallo mijn naam is Nigel. Zondag 12 mei is voor mij een dag om nooit meer te vergeten. Via mijn leidsters van revalidatiecentrum Adelante in Houthem, ben ik op die dag uitgenodigd door piloot Marcel om mee te vliegen in een Cessna 172. Ik mocht twee mensen meenemen. Natuurlijk mocht mijn grote broer Milan mee en omdat het Moederdag was, is mijn mama ook mee gegaan in het vliegtuig. Papa vond het wel jammer, maar niet erg. Op vliegveld Maastricht zijn wij ontvangen door piloot Marcel, die voor mij een mooi T-shirt, een coole bril en een stoere pet had meegenomen. 

Met z’n vieren zijn we toen vanuit Maastricht naar Echt gevlogen, zodat we vanuit de lucht ons eigen huis konden zien. Behalve ons eigen huis heb ik ook mijn school vanuit de lucht gezien. Dat vond ik echt heel leuk. We hebben hiervan mooie foto’s gemaakt en deze heb ik op school laten zien. Op de foto is het sportveldje (in de kleuren blauw en groen) van onze school heel goed te zien. Ook de kerk staat prachtig op de foto. De juffrouw heeft de foto in de klas opgehangen zodat alle kinderen deze goed kunnen zien.

Toen we weer terug kwamen op het vliegveld, mochten we ook nog in de super coole, grote brandweerauto zitten. Deze is een stukje met ons over het vliegveld gereden en heeft zelfs water gespoten, ook al was er geen brand. Weer terug op het vliegveld, had ik ontzettend veel honger gekregen. Mijn broer en ik hebben ook nog frietjes met kip-nuggets gekregen. Het was voor ons een geweldige, onvergetelijke dag en voor mijn mama de mooiste Moederdag ooit!

Stichting Hoogvliegers, enorm bedankt hiervoor.