0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

8.500 euro opgehaald tijdens Ladies Golfdag in Wilnis

06 september 2019

Zaterdag 31 augustus vond voor de 7e keer de jaarlijkse Ladies Golf Dag op Golfpark Wilnis plaats, georganiseerd door de Soroptimisten Uithoorn/De Ronde Venen. Maar liefst 120 enthousiaste ladies namen deel.

Er was een uitgebreid programma voor de hele dag. De golfsters liepen een Texas Scramble over 9 holes en werden op de holes door een sponsor getrakteerd op een hapje en een drankje. Ook was er een clinic, waarbij drie Pro’s lesgaven in de beginselen van het golfen.

Na afloop van het sportieve gedeelte stond er voor iedereen een glas champagne klaar en werd men verrast door een mooie modeshow van Lutz Mode en Bonne Nuit.

In het restaurant werd vervolgens de ‘Dinch’ geserveerd, met een loterij met fantastische prijzen, gesponsord door vele bedrijven uit de regio. Voor de holehouders en sponsoren was er als dank een aangeklede borrel met een veiling.

Alle deelneemsters en ook zeker de sponsoren hebben ervoor gezorgd dat deze dag een geweldige opbrengst van 13.500 euro was. Stichting Hoogvliegers ontving 8.500 euro en Het Vergeten Kind 5.000 euro.