0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

[VIDEO] 43 Hoogvliegers vlogen tijdens Hoogvliegersdag Hilversum

30 september 2019

Zaterdag 14 september was er voor de zesde keer een Hoogvliegersdag op Vliegveld Hilversum. Het weer was stralend en de dag begon met een speciaal konvooi vanuit Mijdrecht.

Bij onze sponsor Handling Company werden de eerste kinderen ontvangen en kregen een t-shirt en een petje. Daarna stapten de kinderen in een vrachtwagen, sportauto, politieauto of onze eigen Hoogvliegers bus.

Nadat de kinderen met toeters en bellen onder begeleiding van de Landelijke Eenheid van de Politie Nederland aankwamen op Hilversum ging het vliegen dan echt van start. Al snel vlogen de eerste kinderen met onze Hoogvliegerspiloten. Vervolgens werd de tweede groep in Mijdrecht opgewacht voor wederom een konvooi naar Hïlversum. Rond 12.15 waren alle gezinnen op het vliegveld Hilversum. 

Tijdens het wachten konden de kinderen o.a. sjoelen op een 8 meter lange sjoelbak, kijken bij de douane met in beslag genomen dieren en goederen, meerijden in sportauto's en vrachtenwagens of een bezoekje brengen aan de traumahelikopter (als hij niet opgeroepen werd). Ook de politiehelikopter kwam langs voor een spektaculaire flyby. Maar ook waren er prachtige knuffeldieren waar de kinderen heerlijk mee konden knuffelen.

Als hoogtepunt op naar het vliegtuig waarin iedereen een fantastische vlucht beleefde. Het was super helder weer, vanaf Hilversum zag je Rotterdam maar ook de Noordzee. 

In totaal vlogen er 43 Hoogvliegers!

Klik hier voor alle foto's.
Klik hier voor de video.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Hoogvliet
Riedel
Vliegschool Hilversum
Vliegveld Hilversum
Rabobank Rijn & Veenstromen
Luchtverkeersleiding Nederland
Blauw Autoverhuur
Vedama Verhuur
VeenLanden College
EMGA
Ronde Venen Fonds
RVC Creations
De Groene Venen
Handling Company Mijdrecht
Traffic Service Nederland
Politie
Brandweer
Douane
ANWB Lifeliner 1 Amsterdam
Lions Mijdrecht / Lenterit
Soroptimisten De Ronde Venen / Uithoorn
PRWORKS
Brandweer Loosdrecht (donatie 100 euro die ze kwamen brengen!)
Ambachtelijk schepijs door Ruud v Harskamp van IJssalon Torino

en alle ruim 60 vrijwilligers...