0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Julian is nu Hoogvlieger

17 september 2020

Julian had er heel veel zin in, hij dacht dat hij in een vliegtuigje van de Julianatoren kwam te zitten maar na een filmpje vond hij het wel een beetje spannend want het was een echt vliegtuigje en hij mocht voorin zitten en besturen.

Na een autorit van een klein uurtje, kwamen we aan op luchthaven Teuge. Nadat we eerst mama hadden afgezet bij het restaurant (vanaf daar kon mama ons zien opstijgen) kreeg Julian een T-shirt aan en een pet op van stichting Hoogvliegers . Julian en ik liepen met Ingo de piloot mee naar het vliegtuig. Nadat we ons mondkapje hadden opgedaan konden we het vliegtuigje instappen.

Nadat Ingo het vliegtuig had gecontroleerd, gingen we naar de startbaan waar Ingo de laatste checks deed. Julian deed zijn handjes op zijn schoot en wij gingen de lucht in. Toen wij in de lucht waren mocht Julian het stuur in zijn hand houden. Wij vlogen over Zwolle, Almelo en weer terug naar Deventer. Het was super gaaf en Julian genoot van het vliegen en van het uitzicht. Julian had zo veel indrukken opgedaan en was zo relaxed dat hij de laatste paar minuten en de landing niet meer had meegemaakt omdat hij in slaap was gevallen.

Na een uurtje vliegen landen we weer keurig op Teuge.Julian kreeg zijn diploma die nu ingelijst op zijn kamer hangt. Nadat we wat gedronken hadden met een lekker appelgebakje, was het tijd om afscheid te nemen van Ingo en konden we met een gaaf gevoel weer terug naar huis.

Bedankt voor deze geweldige ervaring en ga hier vooral meer door!

Groeten Roy, Denise, en een High five van Julian!