0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Mila is Hoogvlieger vanaf Rotterdam

09 augustus 2021

Op 31 juli 2021 was het zover en mocht Mila met piloot Bjorn Wetzels het luchtruim boven Barendrecht, Rotterdam de Kuip en de Maasvlakte gaan verkennen.
Bij binnenkomst werden we leuk ontvangen door Maaike en kregen we wat te drinken en te horen dat vanwege het iets mindere weer de vlucht iets zou uitlopen.
Mila kreeg van Bjorn uitvoerig uitleg over het vliegtuig, hoe dit werkt in de lucht en hoe zij het vliegtuig kon besturen. Bjorn deed dit hartstikke leuk en we zagen dat Mila zich gelijk op haar gemak voelde met Bjorn.

Na wat instructies van Bjorn was het zover en zaten Mila en haar papa helemaal panklaar met koptelefoon op en in de gordels, klaar om op te stijgen.

Na communicatie met de toren met de termen voor toestemming om op te stijgen. Al snel gingen we wat schokkend de lucht in. Maar eenmaal op hoogte knapte het weer op en werd alles steeds stabieler en hebben we genoten van het prachtige uitzicht. Al snel vlogen we over de voor ons mooiste stad die er is heen ROTTERDAM, dat was genieten van het centraal station, de Willems- en Erasmusbrug en alle andere mooie gebouwen. Niet veel later vlogen we dicht over de Kuip het mooiste stadion van Nederland om vervolgens over onze woning heen te vliegen wat een superleuke en mooie ervaring was dit. Mila genoot met volle teugen.

Toen was het zover na de uitleg beneden en nog wat korte instructies mocht Mila de knuppels overnemen en wat vond ze dat mooi en spannend, daar gingen de handen van Bjorn los en nam Mila het roer over onder goede toezicht maar het ging supergoed met hele kleine en subtiele bewegingen was Mila licht aan het stijgen en zwenken van links naar rechts in de verte kwam er een regenbui inzicht waar ze op instructies van Bjorn keurig omheen ging. We waren op weg naar de Maasvlakte waar de grote Ever Given in de haven lag deze en andere boten waren prachtig om van bovenaf te zien voor de papa van Mila extra bijzonder omdat hij al 23 jaar in de haven werkt en de dag ervoor op de Ever had gewerkt.

Na een veilige en mooie landing werden we weer opgewacht door Maaike en de moeder van Mila!

Wij willen Stichting hoogvliegers en met name onze piloot Bjorn en Maaike nogmaals bedanken voor deze onvergetelijke en mooie ervaring.