0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

23 Hoogvliegers vlogen met helikopter vanaf Noordwijk

24 augustus 2021

Zaterdag 20 augustus was het eindelijk weer tijd voor een feestje in Noordwijk. Dankzij de versoepelingen was het weer mogelijk om een Helikopter dag te houden.


De organisatie van Noordwijk was dit keer te gast op de boerderij van de familie van Eeden aan de Herenweg en waren 23 kinderen uit de directe omgeving uitgenodigd om mee te komen vliegen met een helikopter.

Bij binnenkomst op de boerderij kregen alle kinderen een Hoogvliegers T-shirt en pet en stond in het weiland de helikopter al klaar voor vertrek.

Samen met piloot Maurits van Heli Holland gingen de Hoogvliegers een rondje vliegen boven de prachtige omgeving van Noordwijk en hebben de meeste Hoogvliegers ook hun eigen huis kunnen zien.
In de middag kwam er hoog bezoek op de boerderij. Burgemeester Wendy Verkleij en haar man waren op uitnodiging van de organisatie komen kijken en heeft de Burgemeester ook een paar diploma’s uitgereikt aan enkele kersverse Hoogvliegers.

Nadat er was gevlogen en de kalfjes van de familie van Eeden waren bekeken vertrokken alle Hoogvliegers weer naar huis.
Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers, donateurs en gastvrijheid van de familie van Eeden die deze dag weer mogelijk hebben gemaakt.

Klik hier voor alle foto's.

Doneren? Graag! Dan kunnen we nog meer gezinnen laten vliegen! Klik hier!