0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Doneer je statiegeld bij Hoogvliet voor Hoogvliegers

28 oktober 2021

Vanaf 1 september t/m 30 november 2021 kunnen klanten in de meeste Hoogvliet supermarkten hun statiegeldbedrag met één druk op de knop doneren aan de Stichting Hoogvliegers. De flessenautomaten zijn uitgerust met een donatieknop. Na het invoeren van flessen of kratten kiest de klant met deze knop voor het doneren van het statiegeldbedrag. Wie ervoor kiest niet te doneren krijgt met de bonknop een reguliere statiegeldbon.

Door de sterke verbinding met haar omgeving is Hoogvliet niet alleen een aantrekkelijke supermarkt om boodschappen te doen, maar neemt zij ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een van de initiatieven die Hoogvliet in het bijzonder een warm hart toedraagt en binnen de organisatie een prominente plaats heeft gegeven is Stichting Hoogvliegers. Het ligt daarom voor de hand dat Hoogvliet de donatieknop graag inzet om klanten bij dit prachtige goede doel te betrekken.

Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen in de leeftijd van zes tot en met zeventien jaar een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Op het vliegveld beleven de kinderen met brandweer, politie, vrachtwagens, stoere auto’s en vooral helikopters en vliegtuigen (waarin zij zelf mogen vliegen) een onvergetelijke dag.