0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Hoogvlieger Jaydon vloog mee met piloot Sebastiaan

12 mei 2022

Wat een dag. Op 24 april 2022 was het eindelijk zover en mocht Jaydon gaan vliegen! Jaydon hadden we pas zaterdag verteld dat hij Hoogvlieger zou worden. Hij had op school nog wat belangrijke toetsen dus eerst daarop concentreren. Begin van de middag gingen we naar Eindhoven Airport. Eenmaal aangekomen maakten we kennis met onze piloot Sebastiaan. Jaydon vond het onwijs spannend en durfde in het begin maar weinig te zeggen. Zelfs een hoi of wat hij wilde drinken kon hij niet zeggen. Hij vond het zo ongelofelijk spannend. Dus we gingen eerst even rondlopen en liet Sebastiaan ons alles zien en legde hij van alles uit. Toen kregen we de briefing en kwam Jaydon iets los. We kregen de naam van het vliegtuig en informatie erover. PH-COP (leuke daarvan vond Jaydon dat deze werd omgeroepen als Papa Oscar Papa) en het is een oud vliegtuigje van de politie van Helmond. Super extra leuk natuurlijk. We moesten iets langer wachten dan de planning dus konden we nog even broodje eten, wat drinken en tot rust komen. Toen het vliegtuig eenmaal terug was heeft Jaydon samen met Sebastiaan alles gecontroleerd. De spanning was er nog steeds.

Toen kwam het moment daar...we stapten in...de zenuwen gierde door zijn lijf (en die van mama). Even alles checken, en met de "baas van het vliegveld" checken of we mochten gaan en ja hoor we mochten gaan! Jaydon heeft goed gas gegeven en we zaten binnen no time in de lucht! Het was een winderige dag dus best wat turbulentie maar Jaydon ging gewoon door! Hij was volgens Sebastiaan en natuurtalent en vloog heerlijk en ook een heel stuk! Eenmaal in de lucht kwam Jaydon los en hebben de heren heerlijk gepraat voorin het vliegtuig. Er werden vragen gesteld en er werd gelachen. Ook hebben we van alles gezien vanuit de lucht. De tijd van zijn leven had Jaydon en wat was hij trots! Helaas ging de tijd snel voorbij. Maar hij is over zijn huis gevlogen en over zijn school. Hij had het geweldig! Toen was het helaas tijd om weer richting Eindhoven te vliegen.

Aan de grond moest vooral mama even bijkomen. Jaydon wilde het liefst meteen nog een keer vliegen. Maar het was helaas tijd. Hij was als laatste van de dag en daarbij hoort ook het schoonmaken van 'onze' COP ;) Jaydon en zijn zusje hebben heel goed samengewerkt met Sebastiaan om hem helemaal blinkend in de hangaar neer te zetten.

Namens Jaydon en ons allemaal onwijs bedankt voor deze geweldige ervaring! En Sebastiaan super bedankt voor alle goede zorgen, hij heeft het er nog steeds over en wil het ook tegen iedereen vertellen ❤️

Lieve groetjes van ons allemaal