0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Fynn is nu Hoogvlieger vanaf Lelystad

27 juli 2022

Via een mail van SBO de Bombardon hebben wij Fynn aangemeld om mee te mogen vliegen met Stichting Hoogvliegers. Dit om Fynn kennis te laten maken met vliegen op een rustige en ontspannen manier. Al snel werden wij gebeld door piloot Merijn die in contact was gekomen met meester Sven (Gymleraar). Vandaag was het zover! Fynn mocht meevliegen met piloot Merijn vanaf Lelystad en ook Meester Sven was aanwezig en mocht mee! Wat een feest!!! Fynn vond het erg spannend en was erg stil toen we aankwamen. Piloot Merijn had als cadeau een mooi shirt en een pet voor hem. Daarna heeft hij met Fynn samen een rondje om het vliegtuig gelopen. Na wat uitleg stelde Fynn zelf wat vragen en werd erg op zijn gemak gesteld door piloot Merijn. Onder toeziend oog van papa, oma en tante gingen wij het vliegtuig in.

Fynn zat stilletjes voorin maar toen de motor aanging werd hij erg enthousiast. Het opstijgen vond hij erg leuk en helemaal niet eng (in tegenstelling tot mama…) Al snel vlogen wij richting Almere en konden wij ons eigen huis zien! Wat een mooi gezicht en super om dit eens van bovenaf te kunnen zien. Ook konden we Fynn zijn school zien vanuit de lucht. Heel kort wilde Fynn zelfs zelf sturen! De landing was erg zacht en vond Fynn het leukste van de vlucht!

Als verrassing kreeg hij zelfs een Hoogvliegersdiploma! Wat was dit een onvergetelijke ervaring voor ons! Wij willen piloot Merijn, meester Sven en SBO de Bombardon enorm bedanken voor deze mogelijkheid! Fynn heeft er enorm van genoten en wil snel nog een keer vliegen!