0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Hoogvlieger Lotte vloog zelf het vliegtuig

04 augustus 2022

Vandaag was het zover. Lotte mocht gaan vliegen! Iets wat ze zelf pas gisteravond te horen heeft gekregen. Wel zo rustig, want iets onbekends levert met zekerheid een onophoudelijk vragenvuur op. Het weer was fantastisch. Zonnig en warm. Een beetje te warm zelfs, waardoor we al om 9u op Teuge waren. Daar aangekomen maakten we kennis met piloot Merijn en fotograaf Jeroen. Lotte werd in t-shirt en pet van de Hoogvliegers gestoken. En na een beetje uitleg over wat er zou gaan gebeuren, voelde Lotte zich al snel genoeg op haar gemak om te gaan vliegen.

Nadat Lotte en Merijn het vliegtuig grondig hadden geïnspecteerd, was het tijd om op te stijgen. Een beetje onwennig en wiebelig, maar ook heel gaaf. Al snel kwam het moment dat Lotte zelf mocht vliegen! Merijn stak zelfs zijn handen in de lucht. Met opperste concentratie, maar genietend van oor tot oor nam Lotte een bocht naar rechts.

Veel te snel waren we weer terug bij de landingsbaan. Na een veilige landing kreeg Lotte het officiële Hoogvliegersdiploma uitgereikt en vertrokken we weer richting Nijmegen. Vol met enthousiaste verhalen voor de opa's en oma's, die natuurlijk meteen gebeld werden.

Merijn en Jeroen, ontzettend bedankt voor een onvergetelijke herinnering en natuurlijk ook aan al jullie collega's van Stichting Hoogvliegers. Jullie doen prachtig werk!