0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Hoogvliegers Sofie en Marijn vlogen vanaf Midden Zeeland

07 augustus 2022

Beste mensen van de Stichting Hoogvliegers, gisteren maakten Sofie en Marijn een vlucht vanaf vliegveld Midden Zeeland. Bij aankomst hartelijk ontvangen door Kees Huinink die met zijn uitleg en enthousiasme de kinderen, die het toch allemaal wel spannend vonden, enorm op hun gemak stelde. Na de briefing en het uitdelen van de leuke petjes en t-shirts gingen we met z’n allen op weg naar het vliegtuig om de controles uit te voeren. Ook hierbij wist Kees de kinderen te boeien met zijn uitleg over de techniek in voor hen te begrijpen Jip en Janneke taal.

Toen was het de beurt aan Sofie en opa om de lucht in te gaan. Na een voorzichtig begin kreeg ze de smaak te pakken en bestuurde het vliegtuig met heel veel plezier zelf. Na terugkeer en een snelle kop koffie was het de beurt aan Marijn en mama Annemieke. Marijn vond het best een beetje eng maar ook hij durfde na een tijdje zelf te vliegen en kwam veel enthousiaster terug dan dat hij wegging.

Na het vliegen naar de verkeerstoren om hun Hoogvliegerdiploma in ontvangst te nemen. Wat hebben zij, maar ook wij genoten. Voor een dag piloot en geen patiënt. Onbetaalbaar!!! Dank aan jullie allemaal maar vooral aan Kees voor deze onvergetelijke dag! Namens Sofie en Marijn, Marianne Visser