0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Denver is Hoogvlieger vanaf Rotterdam

17 augustus 2022

Afgelopen zaterdag 13 augustus mocht Denver met piloot Jose meevliegen vanaf Rotterdam. Denver dacht dat we gewoon vliegtuigen gingen kijken, maar toen hij daar hoorde dat hij mee mocht vliegen kreeg hij een lach op zijn gezicht! Een dag daarvoor had hij zijn hand gebroken dus dit was nog eens een extra leuke oppepper! Jose is een onwijs aardige piloot. Hij had een leuke vliegroute bedacht over ons huis, de maasvlakte waar zeehonden liggen en over Rotterdam.
Hij kreeg een leuke Hoogvliegerspet en tas. Het was deze dag 32 graden dus helaas iets te warm om op te doen, maar voor thuis leuke herinnering! Denver heeft diabetes1 dus even zijn suiker gecheckt, wat gegeten en toen was hij klaar om het vliegtuig in te stappen.

Hij vond het zo gaaf om in het vliegtuig te zitten en naast de piloot. Zijn vader mocht ook meevliegen, hij zat achterin. Het vliegen in de lucht en bekende plekken zien vond echt heel leuk! Ze hebben ook nog een cruiseschip gezien, oma en opa die stonden te zwaaien vlakbij ons huis, de grootste containerschip Ever Alot Evergreen en de zeehondjes waren ook goed te zien. Zelfs met zijn hand in het gips mocht hij zelf even sturen, super cool!