0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Kylian werd eerder van school opgehaald om boven Rotterdam Hoogvlieger te worden.

12 september 2022

Ik werd eerder opgehaald van school door papa, mama en Anneleen (mijn begeleider). Ik wist niet waarom ik eerder uit school werd gehaald. 
Toen ik bij de Vliegclub Rotterdam kwam wist ik nog steeds niet waarom ik daar was. Toen we wat te drinken kregen vertelde de piloot dat ik ging vliegen en dat er iemand mee mocht in het vliegtuig. Ik was erg blij maar vond het toch ook wel spannend. De piloot was erg aardig. Ik mocht kiezen waar we heen zouden vliegen en heb gekozen om over mijn eigen huis te vliegen en over mijn school we zijn ook nog vlakbij mn opa en oma’s huis gevlogen. Van daaruit zijn we terug richting Rotterdam gevlogen we zijn langs De Kuip gevlogen wat erg gaaf was en langs de Euromast, ik vond het geweldig. De volgende dag hoorde ik van een meester dat hij een klein vliegtuigje had zien vliegen op de tijd dat we overvlogen en hij had gezwaaid erg jammer dat ik dat niet heb gezien. De auto’s op de grond leken wel Hot Wheels auto’s zo grappig.
Ik vond het heel leuk, ik vond het heel jammer dat we weer naar huis gingen. Heel erg bedankt voor deze ervaring. Mijn mama had voor mij een bedankje gemaakt voor de piloot hij was er erg blij mee zei hij.