0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Speciale Hoogvliegers truck dankzij vrijwilligers Stichting Hoogvliegers

18 september 2022

In het hele land rijden trailers met reclame van Stichting Hoogvliegers. Zowel compleet bestickerde trailers, als bedrijven die graag rijden met spatlappen van Stichting Hoogvliegers. Trucks voor Hoogvliegers is een van de onderdelen van de Stichting Hoogvliegers. Tijdens een Hoogvliegersdag, waar zieke en gehandicapte kinderen een rondje gaan vliegen, worden ze eerst opgehaald door vrachtwagens, motoren en bijvoorbeeld sportauto’s.

Een van de vaste vrijwilligers is Cor van Aalst. Al jaren is hij betrokken bij de Hoogvliegers als chauffeur en als vrijwilliger. Begin dit jaar ontving Cor een tijdelijke truck, omdat er nog een andere besteld moest worden. Tijdens de eerste Hoogvliegersdag in Eindhoven, bleek deze leentruck wel erg te matchen met de trailer van Stichting Hoogvliegers die hij naar Eindhoven bracht. Zijn werkgever, N. de Groot Transport uit Nederhemert, zag deze foto’s en werd ook enthousiast. Hij wilde graag ook een steentje bijdragen aan de Trucks voor Hoogvliegers, maar Cor zou een nieuwe truck krijgen. Al snel was het duidelijk dat Cor helemaal happy was met een eigen Hoogvliegers Truck in plaats van een nieuwe.

Eerst werden ontwerpen met stickers bedacht, maar al snel werd het duidelijk dat er een echte airbrush kunstenares mee aan de slag mocht! Afgelopen week werd bij MW Design in Schijndel een kunstwerk gemaakt van de truck. Samen met Truckspuiterij Bronk in Beusichem werd dit project opgepakt en zondagmiddag onthuld. Op Rotterdam The Haque Airport werd de truck gepresenteerd naast het ambulancevliegtuig van Stichting Hoogvliegers. Cor: “trotser dan dit kan niet, degene die mij kennen weten hoe begaan ik ben met Stichting Hoogvliegers. Dit is het mooiste wat er is voor mij is. Ik hoop nog heel veel kinderen blij te maken en zal met trots deze truck showen aan iedereen!”

Wij bedanken N. de Groot Transport, MW Design en Truckspuiterij Bronk voor de geweldige samenwerking en donatie.