0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Ray-Lenn werd Hoogvlieger vanaf Lelystad Airport

18 oktober 2022

Op 3 september zou Ray-Lenn een Hoogvliegersdag hebben in Drachten, helaas ging het niet door vanwege slechte weer.
We hadden de keus wachten tot volgend jaar om deze dag te beleven of kiezen voor een individuele vlucht vanaf bijv. Lelystad Airport.

Piloot Ray-Lenn koos voor individuele vlucht op Lelystad, dan konden we over zijn geliefde dolfinarium, zijn huis en school vliegen.
Bij de 3e gekozen dag was het 50% kans dat het wel of niet door kon gaan.
Zaterdag 15 oktober 2022 regende het ’s morgens best nog wel veel, gelukkig brak om 15 uur de lucht open en zijn we met enige spoed (Ray-Lenn en zijn Moeder Hennytha) naar Vliegclub Flevo gereden bij Lelystad.

Onze hoofdpiloot Evert begeleidde ons naar het vliegtuig. Eerst een uitvoerende uitleg over het vliegtuig en alles checken.
Daarna gingen we de lucht in richting Harderwijk, Dolfinarium, Spakenburg, Huizen en richting Almere Hoge Vaart waar wij wonen en als laatste nog even over de Marker Wadden gevlogen.
Ray-Lenn vond het eerst erg spannend maar al gauw wilde hij de stuurknuppel overnemen. Ray-Lenn had nog nooit gevlogen maar hij deed het super goed.
Het was een super leuke ervaring, helaas kon vader niet mee i.v.m. het max gewicht dat het vliegtuig aan kon.
Nu nog steeds heeft Ray-Lenn het erover en volgende keer wil ik alleen vliegen. Dan moet je later maar een vliegbrevet halen lieverd. Nu mag je nog niet alleen.

Kortom een blij en trots kind en ook trotse ouders omdat hij dit gedaan heeft.