0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Geslaagde mini Hoogvliegersdag op Vliegveld Hoogeveen

02 november 2022

Zaterdag 29 oktober was het zover. Er gingen die dag 18 kinderen Hoogvlieger worden.

's Morgens was het nog wel spannend. Het weer, en vooral de mist in het Noorden, werkte niet mee. Daardoor hebben wij het programma moeten vertragen.

Vol spanning wachtten de kinderen tot het zicht beter werd. Er werden veel vragen afgevuurd op de aanwezige piloten en werden de wachtende vliegtuigen van buiten en binnen uitgebreid bekeken.
Eindelijk was het zover dat de eerste twee kinderen rond een uur of elf konden gaan vliegen.

De andere vliegtuigen moesten in komen vliegen van andere vliegvelden en daar hadden ze nog last van de mist. Gelukkig trok de mist op en konden de andere vliegtuigen naar Hoogeveen vliegen en waren we op volle sterkte

.En dat was maar goed ook. Want de tweede groep kwam al binnen. Het is ontzettend leuk de kinderen (en hun familie) binnen zien komen, met gespannen en verwachtingsvolle gezichtjes.De één met heel veel vragen, de ander heel stil.

Het werd uiteindelijk prachtig weer. De kinderen hebben stuk voor stuk genoten en kwamen met een grote grijns uit het vliegtuig. Trots dat ze zelf het vliegtuig hebben mogen en kunnen besturen. en dat ze zoveel hebben kunnen zien.

Kortom, het was weer een geslaagde dag door de inzet en flexibiliteit van alle vrijwilligers (Grondcrew en fotografen: Anja, Patricia, Coenraad, Gideon, Marc, Merijn. En de piloten: Peter, Robbert, Jan, Michiel, Erwin en Johan).

Dank aan het Vliegveld Hoogeveen, Airbet en Brasserie de Basis voor de gastvrijheid en ondersteuning.

Klik hier voor alle foto's.