0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Lucas werd Hoogvlieger vanaf Hoogeveen

22 november 2022

12 november was het dan zover. Lucas mocht een ware vlucht maken samen met Piloot Johan in de Cessna 172.
Hoewel de planning was uit Drachten te vertrekken, kregen we vrijdags een telefoontje of we ook naar Hoogeveen konden komen. Voor Lucas geen probleem. En achteraf ook maar goed, in Drachten was het grauw en mistig terwijl in Hoogeveen volop de zon scheen. De zonnebrillen waren wel nodig.
Omdat het een individuele vlucht betrof mocht Lucas zijn vader en beste vriend Riemer meenemen. Superleuk maar ook superspannend gezien alle drie nog nooit hadden gevlogen.
We werden vriendelijk opgewacht met sinas en lekkers op het vliegveld van Hoogeveen door Johan en zijn 3 grond stewards. Lucas kreeg een mooi shirt en cap van Stichting Hoogvliegers.
Lucas en Riemer werden meegenomen voor een rondleiding over vliegveld en langs de vliegtuigen.
Na duidelijke instructies was het dan zover.
Een beetje spannend was het wel. Hierdoor waren de normale spraakwatervallen Lucas en Riemer wel heel stilletjes.
Het was een prachtige vlucht waarin Lucas ook zelf piloot mocht zijn. We hadden onder andere uitzicht op het TT circuit Assen. Na de rondvlucht kwamen de mannen met een hele grote big smile weer aan de grond. Het was echt supermooi geweest.
De heren hebben volop genoten.
Aan de grond was er nog tijd voor wat drinken en lekkers en kreeg Lucas een officieel Hoogvliegers diploma.
Een onvergetelijke ervaring, waarvan de jongens flink onder de indruk waren en zekers wat op school hadden te vertellen.
Onze dank gaat uit naar de organisatie van hoogvliegers, onze piloot Johan die dit met veel enthousiasme doet en de stewards. Super dat Lucas op deze manier even zijn diabetes mocht vergeten.