0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

[VIDEO UPDATE] 71 Hoogvliegers erbij vanaf Eindhoven

11 april 2023

De aftrap van het Hoogvliegers seizoen 2023 vond op zaterdag 18 maart plaats op de luchthaven van Eindhoven.

Voor de 13e keer vond daar de Grote Hoogvliegersdag plaats. 71 kinderen hebben de vlucht van hun leven kunnen maken. Vanuit SchippersStop in Veldhoven zijn de kinderen in een konvooi met vrachtwagens geëscorteerd door motoren van de Koninklijke Marechaussee en naar de vliegbasis Eindhoven gebracht.

Maar er was meer: een clown, knuffeldieren, enkele snuffelhonden van de douane, de Koninklijke Marechaussee liet sommige kinderen zelf plaatsnemen op een motor en in een gepantserde auto.

Traditiegetrouw was ook Gerard de Rooij met zijn Dakar truck aanwezig, de kinderen mochten in de truck zitten en zijn vervolgens gefotografeerd door vrijwilligers van de RondeTafel 183 uit Eindhoven.

De brandweer van de Koninklijke Luchtmacht stond op het platform om demonstraties te geven. De kinderen konden zelfs een kijkje nemen in een echte Hercules C130.

Uiteindelijk mochten alle Hoogvliegers een rondje vliegen in een sportvliegtuigje. Tussen de Boeings 737 door werden alle kleine vliegtuigjes begeleidt om een kijkje te nemen bij de Beekse Bergen en op afstand de gevangenis in Vught. 

Het was een prachtige dag met heel veel blije gezichten.Het was wederom een heel geslaagde (13e!) Grote Hoogvliegersdag.

Klik hier voor alle foto's. 
Klik hier voor de video.

Doneren?
Zonder financiele steun zijn dagen als deze niet mogelijk! Wil jij ons helpen, doneer snel, veilig en gemakkelijk via een Tikkie, klik hier! Bedankt!