0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Vanaf Midden Zeeland is Lasse nu Hoogvlieger

05 april 2023

Op 2 april mocht ik, Lasse, gaan vliegen met Stichting Hoogvliegers. Voordat we er naartoe gingen rijden vond ik het heel eng en wilde ik bijna niet gaan. Ik ging toch maar. Mijn moeder en mijn twee oma's gingen ook mee. Op het vliegveld vond ik het nog wel eng, maar de piloot was gelukkig heel lief en toen gingen we. Ik zat voorin en mijn moeder achterin. We kregen een koptelefoon op met een microfoon, net als met gamen en zo konden we met elkaar praten. We gingen eerst 180 km/uur rijden en toen gingen we de lucht in. We zagen de Zeelandbrug en de
Oosterscheldekering en het bos bij Westenschouwen en de vuurtoren van Haamstede. Ik zei tegen de piloot: "Normaal praat ik heel veel, maar hier ben ik wel stil van". Zo mooi vond ik het. En toen mocht ik ook nog zelf sturen! Als laatste vlogen we over onze camping en we konden ook de caravan zien staan! Toen was het weer tijd om terug te vliegen. Dat vond ik wel jammer, want het was zo leuk en het was ook gezellig met de piloot. Want hij had vroeger met grote vliegtuigen gevlogen en hij woont nu in Zeeland.
Toen we geland waren mocht ik de motor uitzetten. Mijn moeder was helemaal misselijk geworden achterin, maar ik niet!
En aan het einde kreeg ik ook nog een diploma, omdat ik nu Hoogvlieger ben en ik kreeg superveel cadeautjes. Ik vond het heel leuk en heel erg bedankt voor deze dag, en voor de piloot extra bedankt. Ik hoop dat ik je nog een keertje zie.