0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Jesajah was piloot voor één dag vanaf Lelystad Airport

21 mei 2023

Wat een geluksdag was 11 mei: Jesajah mocht piloot voor één dag worden vanaf vliegveld Lelystad samen met piloot Leon. Zijn grote broer Yenoah en ik mochten ook mee.

Na een duidelijke uitleg en voorbereiding van Leon, mochten de jongens helpen om het vliegtuigje aan een grondige veiligheidsinspectie te onderwerpen en daarna naar buiten te trekken. Hoe stoer is dat! Eenmaal plaatsgenomen in het vliegtuigje reden we naar de startbaan, vanwaar we na goedkeuring van de verkeerstoren mochten opstijgen om vervolgens te genieten van de prachtige omgeving.

We vlogen onder andere over het Dolfinarium (waar de dolfijnen ineens kleine visjes leken), Walibi en het IJsselmeer. Als hoogtepunt mocht Jesajah ook zelf de stuurknuppel in handen nemen en heeft hij zelf een stuk gevlogen! Na afloop kreeg hij een echt Hoogvliegersdiploma.

Bedankt Leon en Stichting Hoogvliegers dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt voor Jesajah, het was een onvergetelijke ervaring en deze dag heeft hem echt een enorme boost gegeven.

Groetjes,
Jesajah, Yenoah en Lara