0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Tamar werd Hoogvlieger vanaf Lelystad Airport

20 januari 2024

Fantastische dag….

Hierbij ons verslagje van een prachtige verrassingsdag voor mijn dochter, nichtje en kleindochter Tamar…
Dinsdagochtend werden we om 10.30 uur gebeld door “Piloot meneer Walter” het vliegen ging door, eerder moest de vlucht helaas afgezegd worden vanwege te veel wind…
nietsvermoedend zat Tamar in de les en kwam tante Tinus haar ophalen, opa en mama zaten in de auto voor de grote verrassing.. We hebben het als verrassing gehouden tot in Lelystad voor de deur bij KLM aeroclub. Wat was ze verrast en wat vond ze het bijzonder. Piloot meneer Walter stond ons op te wachten en kregen we heerlijk wat te drinken. Tamar alle uitleg gekregen hoe de middag ging verlopen. Van meneer Walter kreeg ze namens Stichting Hoogvliegers een pet en een t’shirt. Daarna gingen we de breaving doen achter de computer. Alles moest goed ingevuld worden van gewicht tot wie er gebeld moest worden als er wat zou gebeuren. Daarna gingen we naar het vliegtuigje toe. Tamar met de koffer in de hand op naar wat komen ging. Het vliegtuigje PH-KBA stond getankt en wel voor ons klaar. Samen met meneer Walter werd alles goed gecheckt en nagelopen of alles klopte en veilig was. Daarna was het moment om in te stappen… moeders achter in, in de business class zoals dat genoemd werd en Tamar voorin achter het stuur.
Toen alles was aangemeld mocht de motor gestart worden en konden we gaan taxiën.
Tamar mocht al zelf sturen en gas geven tijdens het taxiën. Eenmaal aangekomen op de vertrekbaan was daar het moment om de lucht in te gaan.. Wat een belevenis. Wat was het weer mooi. Het had gesneeuwd en het was prachtig helder weer. Wat konden we alles goed zien vanaf boven. Van de dolfijnen in het Dolfinarium tot de attracties bij Walibi. Ook werd nog even twee keer een achtbaan nagebootst… Moeders met ogen dicht en blij dat het achter de rug was, maar wat hebben we genoten. Tamar mocht zelf ook vliegen, zelf alles doen.. De iPad met de kaart erop zat op het stuur van Tamar waardoor ze alles goed kon zien. Tamar heeft het grootste gedeelte zelf gevlogen. Na ruim een half uurtje vliegen ging de daling weer ingezet worden en bracht piloot meneer Walter ons weer veilig aan de grond. Daar stonden opa en tante Tinus ons op te wachten.
Wat was Tamar enthousiast en super blij… Daarna het vliegtuig naar binnen in de hangaar en gingen we nog wat drinken, tijdens het drinken kreeg Tamar een oorkonde wat getekend werd door de piloot en door Tamar. Van a tot z heeft Tamar met een big smile op haar gezicht gezeten, wat heeft ze intens genoten, wat hebben wij intens genoten. Een ervaring die ons niet meer afgepakt wordt. We willen niet aan andere piloten te niet doen, maar wij zijn er wel van overtuigd dat deze dag tot zo een onvergetelijke dag geweest is door Piloot meneer Walter voor Tamar. Hij kijkt zo naar wie hij bij zich heeft en heeft de dag tot een feestje gemaakt.
Wij willen in het bijzonder Piloot meneer Walter bedanken maar ook zeker Stichting Hoogvliegers die deze belevenissen voor onze prachtige kids mogelijk maken. Mijn zus was de aanstichter, maar we zijn haar heel dankbaar.. Het was een dag met een gouden randje!

Namens ons allemaal, mega bedankt!!!

Tamar, Ilona (moeder), Martine (tante) en (opa) Cees