0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Grote Hoogvliegersdag

20 Hoogvliegers erbij tijdens 10e CAE Hoogvliegersdag 22 januari 2020

Al tien jaar is CAE onze perfecte gastheer voor een hele bijzondere Hoogvliegersdag, vliegen in een simulator, een spannend dagje voor 20 Hoogvliegers.

Lees meer
Hoogvlieger Fay (9) is voor 1 dag KLM-vlogger 17 december 2019

Vandaag is een bijzondere dag. De dag waarop zestig kinderen een vlucht zullen maken in een Boeing 737 van KLM. Een rondje boven Nederland. Zo laag, dat ze Holle Bolle Gijs bijna kunnen horen roepen vanuit de Efteling en de Euromast bijna kunnen aanraken.

Lees meer
[VIDEO] 55 Hoogvliegers vlogen met KLM mee in Boeing 737 03 december 2019

Zaterdag 16 november vond de jaarlijkse KLM Hoogvliegersvlucht weer plaats. En dit keer extra bijzonder want KLM is dit jaar 100 geworden!

Lees meer
Hoogvlieger Dusty vloog mee met KLM vanaf Schiphol 17 november 2019

Op zaterdag 16 november was het dan zover, Dusty, papa en mama gingen samen op pad. We vertrokken om 10:15 uur naar Schiphol. Daar gearriveerd, stond er een mooie Hoogvliegersbus te wachten van Stichting Hoogvliegers, waarmee we naar onze bestemming werden gebracht. Na deze leuke en gezellige rit, konden we nog lekker vrij rondlopen en maakten we veel foto's. Om 13:45 uur gingen we inchecken.

Lees meer
Mini Hoogvliegersdag op Rotterdam met Den Hartogh Logistics 22 oktober 2019

Omdat het winterseizoen bijna gaat beginnen en er nog flink wat kindjes vanaf Rotterdam willen vliegen, besloten een aantal piloten van Vliegclub Rotterdam om een minidag te organiseren, zodat de lijst wat korter zou worden.

Lees meer