0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Grote Hoogvliegersdag

36 Hoogvliegers vlogen vanaf Drachten 09 september 2019

Na een lange voorbereiding was het dan zover, de hoogvliegersdag op vliegveld Drachten. De week ervoor werd er flink geduimdraaid of de hoogvliegersdag wel door kon gaan. Vrijdag 6 september werd er in overleg met verschillende meteo bedrijven een GO gegeven om de hoogvliegersdag op Drachten door te laten gaan. Wat een opluchting voor alle vrijwilligers en hoogvliegers.

Lees meer
56 Hoogvliegers erbij vanaf Vliegbasis Leeuwarden 09 juli 2019

[VIDEO UPDATE] Zaterdag 22 juni 2019 was de Vliegbasis Leeuwarden voor alweer de 5e keer gastheer van een onvergetelijke Hoogvliegerdag. Een dag waar 56 Hoogvliegers de dag van hun leven hadden!

Lees meer
[VIDEO] 42 Hoogvliegers erbij vanaf Groningen Airport Eelde 11 juni 2019

Zaterdag 25 mei was het dan zover. De dag begon spannend met laaghangende bewolking. Zouden de vliegtuigen het veld kunnen vinden?

Lees meer
47 Hoogvliegers erbij vanaf Maastricht / Beek 04 juni 2019

Hoe kunnen we de maand juni beter beginnen dan met een zonovergoten Hoogvliegersdag op het vliegveld van Maasticht Aachen Airport, waar 47 Hoogvliegers de dag van hun leven hebben gehad!

Lees meer
Eline is Hoogvlieger vanaf Eelde 30 mei 2019

Zaterdag ben ik Hoogvlieger geworden vanaf vliegveld Eelde. We mochten ons verzamelen bij van der Valk Eelderwolde. Daar werden we voorzien van (glutenvrije!) lekkernijen en drinken. Van daaruit gingen we in optocht met prachtige trucks, politieauto’s, motoren naar vliegveld Eelde.

Lees meer