0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Grote Hoogvliegersdag

45 Hoogvliegers erbij vanaf Teuge 21 mei 2019

De Hoogvliegersdag Teuge van 2019 startte op een bijzondere plek, in Klarenbeek bij Wegrestaurant De Kar. De kinderen die op 18 mei 2019 hun Hoogvliegersdiploma mochten halen kwamen in groepen naar dit mooie restaurant en stapten daar in bij de Truckers die op hen stonden te wachten.

Lees meer
Hoogvlieger Giovanny vloog mee vanaf Teuge 19 mei 2019

Gisteren mocht ik vliegen met Stichting Hoogvliegers. Toen ik aankwam, werd ik super leuk ontvangen. Ik had mezelf aangemeld en kreeg een pasje mee om te mogen vliegen. Ik heb nog even wat met de grote konijntjes geknuffeld en ik werd leuk geschminkt! Daar kwam de piloot!!

Lees meer
Gino is nu Hoogvlieger vanaf Twente 17 mei 2019

Op 12 mei was het zover. Op moederdag gingen we de lucht in. Gino was de hele week al enthousiast. Hij heeft ook alle dagen afgeteld tot de 12e. We hadden hem voorbereid met een filmpje op Youtube. Het filmpje heeft hij wel 20 keer gezien. Op de dag zelf, was hij heel vrolijk. We moesten om 7:30 uur al de auto in, om op tijd bij de afgesproken plek te zijn.

Lees meer
Speciale Hoogvliegersdag op Twente Airport 14 mei 2019

Afgelopen zondag organiseerde de Stichting Hoogvliegers in samenwerking met Roessingh, Centrum voor Revalidatie, Twente Airport, Vliegclub Twente en De Twentsche Zweefvlieg Club een Hoogvliegersdag. Acht kinderen gingen de lucht in met een speciaal ambulancevliegtuig of een Cessna van Vliegclub Twente.

Lees meer
Marjon en Niels zijn nu Hoogvliegers vanaf Eindhoven 23 april 2019

Op 30 maart 2019 was het dan zo ver. Marjon en Niels mochten vandaag mee met de hoogvliegersdag in Eindhoven. Wat waren ze zenuwachtig. Eerst verzamelen bij een parkeerplaats waar ze in een heuse truck naar het vliegveld werden gereden. De truck mochten ze zelf uitzoeken. Een prachtige rode glimmende, die vonden ze wel gaaf!

Lees meer