0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Bohdy van den Berk

25 september 2010
Zaterdag 25 september was het dan eindelijk zo ver.

Een paar weken ervoor werden we gebeld door Bart Konings die ons uitnodigde om met hem te gaan vliegen.

Mijn broer Fardy was namelijk ook opgegeven en nu mochten we alle twee te gelijk.

Een dag van te voren werden we gebeld dat de weersverwachting goed was en dat we de volgende dag om 1 uur op het vliegveld werden verwacht.

Net voor dat we thuis wilden vertrekken belde de piloot om te zeggen dat het weer er goed uit zag en dat de vlucht door zou gaan.

Wij dus op weg naar Asperden. Bij aankomst stond mevrouw Konings ons al op te wachten en Bart Konings was zijn vliegtuig klaar aan het zetten.

Ik kreeg een mooi T-shirt aan en een mooie pet op. Vanuit de kantine zagen we het vliegtuig al aan komen rijden.

Nu mocht ik eindelijk in stappen. Gelukkig mocht mama ook mee vliegen. Eerst even een stukje taxiën en daar kreeg ik de uitleg van het dashboard.

Even alles testen ook even de motor uitproberen en toen toestemming vragen of we konden opstijgen en daar gingen we.

Het was echt super gaaf we hadden zulk mooi weer en konden echt super ver kijkende ene kant konden we Arnhem zien en de andere kant helemaal tot venlo .We zijn over heel veel plaatsen gevlogen zoals Nijmegen Linden Grave Ravenstein Ik heb heel veel gezien en kon de auto's en vrachtwagens goed bekijken van boven af We zijn zelfs helemaal naar ons huis in Berghem gevlogen. Maar helaas kwam er daar toen een regenbui aan en moesten we snel omkeren.

Toen was het zover dat ik zelf mocht sturen dat was wel erg spannend naar rechts en links ging goed naar boven ook nog wel maar naar beneden vond ik toch wel erg eng. daarna zijn we weer terug gevlogen en we hadden een perfecte landing. Daarna mocht mijn broer gaan vliegen en na afloop kregen we ons vliegbrevet.

Het was echt een enorm leuke ervaring die ik niet meer zal vergeten en wil jullie daarom ook heel erg bedanken en ook zeker Bart Konings dat ik met hem heb mogen vliegen.

Heel veel lieve groeten van Bohdy van den Berk

Bohdy6

Bohdy1

Bohdy2

Bohdy3

Bohdy4

Bohdy5