0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Maaike Papjes

19 februari 2011
Maaike Papjes vloog ook op 19 februari, ProjectsOne dag, klik hier voor ons verslag en lees hieronder het verslag van Maaike zelf.



Hallo,

Ik wilde altijd al een keertje vliegen. En toen kreeg ik van mijn ouders te horen dat ik op 19 februari 2011 mocht gaan vliegen. Ik vond dat een hele leuke verrassing.

Twee dagen later gingen we naar het Aviodrome in Lelystad. Want ik mocht met een vliegtuigje de lucht in. Eerst ben ik nog met mijn ouders en zusje in het museum geweest en hebben we vliegtuigen bekeken.

Om 13.00 uur was het dan zover: ik mocht gaan vliegen. Maar we kregen te horen dat het uitliep, dus mocht ik een uurtje later.

Om 14.00 uur mocht ik gaan vliegen. Eerst maakten mijn zusje ( Lieke), mijn ouders en ik kennis met de piloot Peter. Ook was er een fotograaf en andere medewerkers aanwezig. Gezellig met zijn allen op de foto van de stichting ProjectsOne.

Er konden vier mensen mee het vliegtuigje in: mijn zusje, mijn moeder, ik en natuurlijk de piloot Peter. Mijn vader bleef op de grond en maakte foto’s.

pap1

Toen ging het vliegtuigje een stukje rijden en dan de lucht in.

pap2

We vlogen boven Batavia Stad, Walibi World, Dolfinarium en een grote schaatsbaan. Tijdens het vliegen legde Peter de piloot van alles uit. 
Later zag ik de landingsbaan en was het weer tijd om te gaan landen. Toen we geland waren, moesten we nog een klein stukje rijden met het vliegtuigje.

Uitstappen en nog op de foto.

Ik vond het super leuk! Ik wil iedereen bedanken die deze dag mogelijk heeft gemaakt!

Groetjes uit Brabant van Maaike Papjes