0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Wim Uijttewaal

09 april 2011
Door zoon “verteld”

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Papa had het maar over vliegen en maakte vliegbewegingen.. ik dacht eerst dat we weer met zo’n heul groot vliegtuig de lucht in gingen maar het bleek om een klein sportvliegtuigje te gaan! Wat een feest!

Na een klein ritje in de auto kwamen we in Hilversum aan waar een hele aardige man (het had mijn opa kunnen zijn) ons verwelkomde en ik kreeg meteen al een mooi T-shirt en petje om helemaal in de stemming te komen.  De meneer legde aan de hand van een schaalmodel uit hoe je kon sturen met een vliegtuig (Ik mocht namelijk ook zelf even sturen!!)

dillen2

Als snel liepen wij naar het vliegtuig toe.. ik mocht lekker voorin en papa moest achterin zitten..haha..meestal is het andersom natuurlijk! J    Na een stukje rijden (taxiën heet dat geloof ik) gingen we al heel snel de lucht in en zal ik de huizen, koeien en schapen alsmaar kleiner worden!  Wat was dit leuk!!  En toen zei de piloot (hij deed zelfs zijn handen in de lucht!) dat ik zelf even mocht sturen…  Wat was dat een belevenis..!  Ik ben er nog steeds een beetje van onder de indruk..  De tijd vloog voorbij en in no-time stonden we weer veilig op de grond..  Het was voor mij even moeilijk te begrijpen dat het alweer was afgelopen.. maar tjonge jong, wat was dat leuk!  Ik kreeg zelfs een heus vliegbrevet van de piloot!

dillen1

Heel erg bedankt stichting Hoogvliegers!!  En vooral die aardige Piloot (Dick van Dillen), vooral ook omdat hij speciaal voor mij een uitzondering maakte om op zaterdag te vliegen!  U heeft mij (en mijn vader) een onvergetelijke ochtend bezorgd. Dank u!!!!!

Zie verder de foto’s en video op http://wimuijttewaal.nl

{flvremote width="640" height="360" img="http://www.stichtinghoogvliegers.nl/static/images/algemeen/speelfilmaf640360.jpg"showstop="true"}http://www.stichtinghoogvliegers.nl/static/images/individueel/2011/apr/Wim-Uijttewaal.flv{/flvremote}