0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Joey Taks

01 mei 2011
hoi

ik ben 30 april op koninginnendag de lucht in gegaan ik vond het reuze spannend, want ik had nog nooit gevlogen en mijn tante die mee ging ook nog nooit.

mijn papa ging ook mee die mochten alletwee achterin en ik mocht lekker sturen echt geweldig. we zijn over etten-leur gevlogen daar woont mijn oma en ook over prinsenbeek , want daar wonen wij zelf en mijn tante ook het was wel wat hobbelig in prinsenbeek, maar dat vond ik niet zo erg hoor.

ik heb erg genoten van mijn vlucht en ik wil hans namens mijzelf en mijn ouders enorm bedanken  voor deze geweldige ervaring die ik heb mee mogen maken .

groetjes hoogvlieger Joey Taks.

p.s. mijn mama zal er wat foto's bijdoen ok.

joeyjesse2


joeyjesse1

joeyjesse3

joeyjesse9

joeyjesse8




(Verslagje van piloot Hans)

Op een prachtige Koninginnedag met een staalblauwe lucht en een straffe oostenwind is Joey, samen met zijn vader en tante vandaag Hoogvlieger geworden. Joey had er echt zin in en stapte enthousiast in. Zijn vader en tante zaten achterin, tante een beetje nerveus maar daar had Joey geen last van. Na de take off hebben we eerst wat rondjes boven Etten – Leur gedraaid, op zoek naar het huis van Oma. Nadat we dat gevonden hebben vloog Joey ons naar Prinsenbeek, waar we het huis van Joey en de tante moesten zoeken. Ook dat hebben we gevonden, ondanks het “gehobbel” en we hebben zelfs het busje van tante gelokaliseerd. Toen een stukje naar het noorden, waar Joey ons vertelde welke tractoren hij zag. Hij kan van boven zonder probleem een John Deere van een New Holland onderscheiden.
Toen nog even over Oudenbosch om de Kathedraal te bewonderen en daarna weer terug naar Seppe.
We waren nog niet geland of we werden al overspoeld met telefoontjes van familieleden die ons hadden gezien.
Na een heerlijk drankje op het terras van de Cockpit, waar Joey officieel zijn diploma kreeg uitgereikt, kunnen we tevreden terugkijken op een fijne vlucht.

Hans