0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Indi Doornbos

24 mei 2011
IndiDoornbos1

Jaaaaaaaaaaaaaa dinsdagavond 24 mei gaat de telefoon en we hebben een heuse piloot aan de lijn........hallo met Ronald de Groot...bent u de moeder van Indi?

Ik heb goed nieuws want als ze kan mag ze morgenavond met mij mee voor een rondvlucht................ GEWELDIG.. SPANNEND ... GAAAAAAAAAFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!! Indi is helemaal Hieperdepiep. Gelukkig heeft ze goed geslapen. Op school natuurlijk alles verteld en papa ook zenuwachtig gemaakt want hij mag mee met Indi en heeft, net als Indi, nog nooit gevlogen.

Om 18.00 vertrekken we richting Rotterdam Airport compleet met 3 knuffels die ook mee moeten vliegen, een mooie tekening voor de piloot en een lekkere doos chocolaatjes als dank. 

IndiDoornbos2

Het is schitterend weer, zonnig en wolkvrij dus dat belooft wat...................

Om 10.00 komt de piloot, Ronald de Groot, een hele lieve rustige man en Indi voelt zich gelijk helemaal op haar gemak bij hem en alle zenuwen zijn in 1x weg.

IndiDoornbos3

IndiDoornbos4

Hij laat de route op de kaart zien en verteld wat ze precies gaan doen.

IndiDoornbos5

Natuurlijk is het mooie shirt en de pet van de hoogvliegers aan en daar gaan ze......................
Mama moet eventjes slikken daar gaat haar kleine dappere meid met haar papa.... Ik blijf nml beneden wachten met Indi's zusjes van 1 jr oud.
Ze gaan eerst een rondje langs het vliegtuig en de piloot gaat alles uitleggen.

IndiDoornbos6

Op een hele leuke boeiende manier. Indi is een en al glimlach van oor tot oor en zoooooooo trots dat ze dit mee mag maken.
Instappen, alles goed vast, nog een laatse zwaai naar mama en daar gaan ze.................. hoog de lucht in.

IndiDoornbos7

Ze zijn ruim een half uur weggeweest en Indi heeft heel lang zelf mogen sturen.

IndiDoornbos8

IndiDoornbos9

IndiDoornbos10

Het was in 1 woord geweldig, wat een belevenis en wat is het dan mooi hoog in de lucht.............. en al die bootjes en mensen zoooooo klein. Papa maakt heel veel foto's en filmpjes want dit is een moment om nooit meer te vergeten.

IndiDoornbos11

IndiDoornbos12

Om 20.00 landen ze weer op het vliegveld en mama zit daar een meisje uitstappen..zoooooooo blij en vrolijk. De glimlach kan niet groter en is geen moment weg uit haar gezicht.

IndiDoornbos13

Gezellig kletsen we nog een half uurtje met de piloot en na hem wel 100x bedankt te hebben vertrekken we weer richting huis.


Nog vol adrealine.......

En de volgende dag op school heeft Indi, natuurlijk gekleed in tshirt en pet van de hoogvliegers alles mogen vertellen en de foto's mogen laten zien in de klas.En natuurlijk haar vliegdiploma laten zien.

IndiDoornbos14

Stichting hoogvliegers...1000x maal dank voor dit mooie, indrukwekkende moment. Echt dit staat voor altijd in ons geheugen gegrift. Wat onzettend mooi en bijzonder dat jullie dit voor Indi en heel veel andere kinderen mogelijk maken.

Groet! Ellen Doornbos, De moeder van Indi Doornbos.