0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Haamid Chandoe

02 juli 2011
Op zaterdag 2 juli 2011 mocht Haamid samen met zijn zus, eindelijk zijn vlucht maken met Piloot David de Vries. Hij had er heel lang op moeten wachten en had er super veel zin in. We hadden met meneer David afgesproken om 11 uur in het Restaurant van vliegveld Hilversum. Toen we daar aankwamen hebben kennis gemaakt en zitten praten. Haamid kreeg een t-shirt en pet van de stichting Hoogvliegers. 

Haamid1

Haamid2

Daarna gingen we rond 12 uur richting het vliegtuig. Meneer David moest eerst de koptelefoons en andere belangrijke spullen halen en vandaar gingen we naar de toren om het vliegtuig aan te melden. 

Haamid3   

Vervolgens gingen we naar het vliegtuig. Toen we daar aankwamen begon meneer David meteen met de controle van het vliegtuig. Het duurde wel even voordat we in het vliegtuig konden gaan en gaan vliegen. Er moest namelijk nog even getankt worden maar het was heel erg druk. 

Haamid4   

er kwam zelfs een helikopter om te tanken. na het tanken was het dan eindelijk zo ver. We gingen de lucht in. Haamid vond dat heel spannend maar ondertussen was hij heel erg blij. 
 
Haamid5
  
We zijn eerst langs Amsterdam gevolgen. We konden er helaas niet boven vliegen want er waren veel dalende grote vliegtuigen en dat is best gevaarlijk. We zijn wel langs Volendam gevlogen en andere plaatsen. Haamid mocht toen ook even sturen. 

Haamid6
   
Hij vond dat heel tof en stoer om dat te doen!Toen we terug gingen werd het best wel eng. Er waren veel dalende vliegtuigen dus we moesten heel erg goed opletten. Toen de piloot wou gaan landen werd het ook een beetje lastig omdat er heel veel kleine vliegtuigjes en helikopters waren die precies het zelfde wilden gaan doen. Gelukkig is het landen en alles heel goed gegaan.

Haamid7

Na het vliegen en afmelden zijn we weer het restaurant ingegaan. Daar heeft Haamid een vliegdiploma gekregen!

Haamid8

Haamid en ik hebben een hele leuke onvergetelijke dag gehad en willen daarvoor onze Piloot David de Vries en de stichting Hoogvliegers heel erg bedanken!