0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Julian

23 maart 2014

Wat een enorm avontuur! Ik wilde al heel lang een keer vliegen en opeens zeiden mijn ouders dat ik met een kleine vliegtuigje mee mocht, met een echte piloot, en zelfs nog even zelf vliegen! Mijn ouders wilden er van alles over vertellen, maar dat wilde ik niet, ik wilde dat het een verrassing was.

Dus reden we op zondag naar Hilversum, waar Peter al op me wachtte. Hij vertelde over het weer en vroeg waar ik naar toe wilde. Eerst gingen we nog even langs de verkeerstoren. Iedereen was heel aardig. Peter liet me nog wat andere vliegtuigen zien, waaronder één met hele mooie stoelen, daar mocht ik in zitten. Maar toen was het toch echt tijd om naar 'ons' vliegtuig te gaan.

Peter vroeg aan mij of ik de lampen kon controleren. Ik wist dat de lampen klopten, want mijn Lego vliegtuig heeft precies dezelfde lampen. Toen alles in orde was en Peter en ik en mijn vader (achterin) zaten was het toch echt tijd om te gaan vliegen. Het was geweldig. Vooral het schuin vliegen vond ik mooi. We mochten over Amsterdam en zagen zelfs ons huis vanuit de lucht. De tijd vloog voorbij. De middag eindigde met het tekenen van mijn vliegdiploma. Ik  had nog nooit een handtekening gezet, daar ben ik de rest van de avond mee aan het oefenen geweest. Mijn ouders hadden van alles gefilmd, dus we konden het 's avonds nog terugkijken om nog na te genieten.