0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Ko Piloot - KOverdracht

14 maart 2013
Hallo allemaal!

Wisten jullie dat ik zeer binnenkort ook te koop ben bij de kraam van V8 power.nl?
Iemand van de hoogvliegers kent iemand van V8 power, met die mooie scania's, en stelde voor om mij daar te gaan verkopen!

Dat mes sneed aan twee kanten, zei Wendela van de Hoogvliegers tegen Tim, de baas van V8 power, want dat betekend extra geld voor de stichting en V8 power doet mee aan een goed doel waar ook vrachtwagens bij horen...

En dus moest er een KOverdracht plaats vinden, en Wendela vond dat daar ook foto's bij hoorden...
Nou moeten jullie weten dat Wendela heel klein is, en Tim zijn naam echt eer aan doet, nl van Langen...
En dus was de KOverdracht vooral een grappig iets, want Tim is behalve lang en de baas van V8 power ook heel grappig...
 
1

Wendela stond helemaal klaar om mij aan Tim te KOverhandigen, toen Tim mij uit haar handen trok, mij heeeel hoog in de lucht hield en zei: Dus dit is een hoogvlieger?

Wendela probeerde mij terug te pakken, om mij netjes te kunnen KOverhandigen maar Tim werkte niet mee, vond dat gespring van Wendela wel grappig...
 
2

Uiteindelijk ben ik toch netjes KOverhandigt aan Tim, compleet met handjes schudden en al..
 
3
 
In Mei begint het truckshow seizoen weer, en iedere show waar Tim zal staan met de V8 power kraam, kunnen mensen mij kopen.

En als ik op ben, haalt Wendela weer nieuwe bij de Hoogvliegers en brengt mij naar Tim toe, dus Tim zal niet zonder mij zijn!

Hopelijk zal ik heel veel verkocht worden, dan kunnen een hoop kinderen met mij spelen en heeft de stichting nog meer centjes om nog meer kinderen te laten vliegen!

Maar wist je trouwens dat niet alleen kinderen mij hebben, maar ook een hoop grote mensen?
Vrachtwagen chauffeurs zetten mij in de cabine, kantoor mensen zetten mij op kantoor neer, Piloten nemen mij mee in hun vliegtuigen en een hoop mensen hebben mij gewoon thuis, in de boekenkast, in de auto of op de bank..

Waar ben ik bij jou thuis..?

Tot de volgende hoogvliegersdag!

Liefs van Ko Piloot


ps1. Stiekem wil ik ook graag avonturen met jou beleven. Bestel me snel, dan kom ik zo snel mogelijk naar je toe en kun je onze avonturen, die van jou en mij, opsturen naar kopiloot@stichtinghoogvliegers.nl en wie weet verschijnt ons avontuur dan ook hier in mijn weblog!!

ps2. Willen jullie ook vriendjes met me worden en mij volgen? Klik op onderstaande plaatjes en voeg me toe als vriendje en volg mijn avonturen!

facebook twitter LinkedIN